Aktuellt

Info kommer 

Amazing Sisters-By the Sea

17-19 September

Glädje, Kreativitet, Läkning Systerskap

Till dig som längtar efter att möta dig själv och andra på ett djupare plan. Kliv in i din kraft och kreativitet tillsammans i ett systerskap. Med hjälp av den läkande jorden och havets storhet återknyter du kontakten till dig själv och din inre ton.

I ett vackert hus på klipporna i Juniskär bor du med naturen alldeles utanför dörren, bara en kort promenad från havet. Här är du omgiven av naturkrafterna både inne och ute. En plats för sinnesro och påfyllning.

På ett mjukt och lekfullt vis guidas du genom sång, dans, helande övningar, meditation och ceremoni. Du får njuta god, närande och omsorgsfullt tillagad mat. Det kommer även finnas gott om utrymme för egentid.

Välkommen till Amazing Sisters – by the sea! Det kommer att bli något unikt och helt fantastiskt!

Wise Woman Circle

En kurs för kvinnor på Innersta Rum.

Välkommen på en resa för helande och växande. Under 6 månader får vi djupdyka i vårt innersta rum, omfamna allt som är du, omfamnas av varandra, naturkrafterna och vardagsmagin.

Nu kommer det vi alla längtar efter, en plats att mötas på och få vara den du är. Känna tillhörighet i en gemenskap där vi låter oss hållas, helas och växa.

Som i en mjuk famn påminner vi varandra om att vi är fullkomliga precis som dom vi är.

Det här passar för dig som:

 • Som har arbetat med dig själv tidigare och förstår att förändring kommer inifrån.
 • Är beredd att öppna dig för gruppen då vi gör det här tillsammans.
 • Känner dig nyfiken och är beredd att bryta gamla mönster.
 • Känner att du bär intuitiv förmåga som du vill utveckla.
 • Vill ingå i en trygg gemenskap där vi helas och växer tillsammans.
 • Längtar efter mer frihet och balans.

Fantastiska ord från deltagare och kunder.

”Du är en varm, innerlig, öppen och bejakande ledare, som har förmågan att skapa ett klimat som gynnar växande i en sann och kärleksfull anda. //Cecilia”

”Jättefin ledare med mycket mjukhet, visdom och också bus. //Kirsi”

”Dina behandlingar och du som person har gett mig så mycket på många plan. Att få möjlighet att komma i kontakt med det innersta, se det, plocka fram mönster som ej gjort väl för min kropp, accepterat och sedan släppa taget. Du har hjälpt mig att få läka på riktigt. Är så tacksam att jag kom i kontakt med dig och fick möjlighet att gå på behandling hos dig. Absolut magiska behandlingar. Tack från djupet av mitt hjärta. //Maria E”

Måncirkel

Måncirkel

Livet är föränderligt och månen lär oss att följa vårt unika flöde. Gör vi det skapas mer balans och harmoni i våra liv. Månens feminina energin är inkännande, följsam, omhändertagande, den  kompromissar inte med sina behov. Alla faser har sin speciella kraft och guidning. Det är härligt och väldigt helande att ta sin plats i cirkeln tillsammans med likasinnade systrar.

Vi träffas vi 5 tillfällen för att fördjupa relationen till oss själva och Syster Måne.  Träffarna kommer att ha varierande innehåll med föreläsningar, olika övningar, meditationer och kommer att anpassas efter gruppens energi. Och självklart fikar vi.

Omgiven av naturkrafterna  skapar vi vardagsmagi och vi gör det det tillsammans med nyfikenhet, glädje och ett öppet hjärta. Datum kommer inom kort

meditation

Workshops

Den kreativa kraften

Kreativt skapande är ett ljuvligt sätt att vara i kontakt med sin själ.

Har du en längtan efter att vara mer kreativ så kan det här rätt sammanhang för dig. Det är djupt helande och roligt att vara i skapande tillsammans med andra likasinnade. Omgiven av  naturkrafterna och vardagsmagin lämnar vi prestationskraven utanför dörren och kliver in i ett rum fullt av lekfullhet och glädje. Inga förkunskaper behövs.

Välj mellan följande teman:

 • Intuitivt Målande 1 dag
 • Drömfångare 1 dag
 • Kreativ Rörelse 1 dag

Dessa workshops kommer jag att hålla löpande.
Har du en privat grupp som är intresserad så hör gärna av dig för ett passande upplägg.  Jag håller dessa för grupper om minst 6 pers.
För dina frågor, bokning eller offert kontakta mig på 070 345 65 89 eller maria@innerstarum.se

workshops

Guidade meditationer

Guidade meditationer är ett väldigt fint sätt att möta både sig själv och andra. Att få stanna upp en stund. Vill du samla dina vänner eller kollegor så passar det perfekt som en ”aktivitet” Jag anpassar meditationen enligt önskemål. Dessa kan hållas inomhus, utomhus, på din arbetsplats, i hemmet. Omgiven av naturkrafterna skapar vi vardagsmagi och vi gör det det tillsammans med nyfikenhet, glädje och ett öppet hjärta.

Jag håller dessa för grupper om minst 6 pers.

För dina frågor, bokning eller offert kontakta mig på 070 345 65 89 eller maria@innerstarum.se

Exempel på guidade meditationer:

 • Meditation i stillhet och flöde
 • Skogsmeditation
 • Månens magiska faser
motescirklar

Ceremonier

Livet är hela tiden föränderligt och det pågår ett ständigt flöde

Om vi följer de olika förändringarna med nyfikenhet och medvetenhet blir livet lättare och mer  harmoniskt.
Tillsammans skapar vi en vacker ceremoni som passar just din/er situation. Det kan handla om att hedra, fira, sörja eller komma vidare om du fastnat. Det är ljuvligt att ta steget vidare utan att släpa på ett tungt bagage. Det stärker din livslust och  kraft.
Jag skapar ett vackert space med ljus, musik och färska blommor. Här kan det ingå en liten  meditation, sång, enkel skrivövning, tarotkort för vägledning

Här är några exempel men det finns oändligt med anledningar till att hålla en ceremoni.

Är du intresserad så hör gärna av dig.

För dina frågor, bokning eller offert kontakta mig på 070 345 65 89 eller maria@innerstarum.se

 • Vardagsmagi på er Kick off eller After work
 • Firande- vigsel, födelse, födelsedag, möhippa, nytt jobb.
 • Förluster- dödsfall, separation, skilsmässa, flytt
 • Kvinnokroppens faser, menscykel, sexualitet, klimakterie.
 • Relationers växande, separation, ny relation.
 • Från arbetande till pensionär

Tillsammans skapar vi det perfekta evenemanget för dig /er. Jag bor i Söråker strax norr om  Sundsvall men har hela Sverige som arbetsplats. Hör av dig för att få mer information eller  bokning.

meditationer