Helande stund

Välkommen till en helande stund

En stund för dig fylld med kärlek, värme, helande och inspiration. Vi löser upp, helar och frigör det gamla för att bjuda in mer glädje och livsflöde i ditt liv.

Sessionen inleds med ett samtal där vi möter upp vad som händer i ditt liv just nu. Vi synliggör din längtan, dina unika gåvor och din kraft. Det du vill förändra, vilka hinder och rädslor som står i vägen.

Jag använder mig av vägledande samtal, healing, intuitiv massage och helande övningar. Behandlingen följer ingen färdig mall utan jag följer dig i din berättelse  och varje session är unik.

Här kan du välja fritt utifrån de behandlingar jag jobbar med och du kan även  kombinera. Vet du inte själv så hjälper jag dig.

På plats eller på distans

Vad passar dig? Du kan välja att komma till min praktik på Tullgatan 19 eller så kan vi ta det på distans. 

Det är väldigt fint att ha Helande stund-sessionen på telefon. Framförallt i denna turbulenta tid. Tillsammans skapar vi en trygg och vilsam bubbla. Det är skönt att vara hemma, inte behöva förflytta sig varken före eller efter sessionen.

Efteråt kan du se till att landa mjukt och ta hand om dig själv. Vila, kanske dricka lite te och låta allt som skett sjunka in.

Uppge ditt telefonnummer vid bokningen, jag ringer upp dig på avtalad tid. Se till att vara på en lugn ostörd plats, ha hörlurar och ev papper och penna om du vill anteckna.

Du betalar innan sessionen med Swish 123 2630 457

Jag erbjuder självklart enstaka behandlingar men för att få en långsiktig förändring rekommenderar jag varmt att göra en överenskommelse med dig själv.

Du kan välja ett paket med 3 x 120 min sessioner till ett förmånligt pris.

Vill du jobba djupare med dig själv så  rekommenderar jag Personlig helande resa, ett personligt paket under 5 månader.

Boka ett kostnadsfritt första samtal där vi tar reda på vad som skulle vara till bäst hjälp för dig just nu.

Healing inte ersätter traditionell medicin utan är ett komplement till sjukvård och samtalsterapi.

Vi lever i en fantastisk tid med frihet att välja olika vägar till hälsa.

Intuitiv massage

Så mycket mer än bara massage

Djupt rogivande och inkännande behandling med rötterna i den klassiska  massagen.  

Här får både fysiska och själsliga knutar möjligheten att lösas upp. Massagen  frigör kroppens naturliga energiflöden och hjälper din kropp och dina sinnen att  slappna av. Behandlingen kombineras med healing för att även lossa på smärta  kan ha orsakats av känslomässiga blockeringar i kroppen. 

Massagen hjälper dig att fördjupa relationen med din kropp. Påminna dig om att  din kropp är helig och för att stärka ditt egenvärde och kärleken till dig själv.

Så här går det till

Vi börjar behandlingen med ett kort samtal för att tillsammans skapa en behandling anpassad efter just dina behov.

Därefter får du ligga bekvämt på en mjuk och varm bänk.

Jag arbetar intuitivt och följer din kropps unika flöde och jag använder välgörande ekologiska oljor från norrländska Care of Gerd.